Gyakran ismételt kérdések

//Gyakran ismételt kérdések
 1. Hogyan tudok bejelentkezni a rendelésre?

Rendelésünkre telefonon, e-mailben, valamint online is be tud jelentkezni. A legegyszerűbb és legrövidebb mód az online időpont előjegyzési rendszer használata. Ezen keresztül kb. 1 perc alatt be tud jelentkezni az Önnek legmegfelelőbb időpontra.

 1. Mire figyeljek a bejelentkezésnél?

Akár telefonon, e-mailben vagy online jelentkezik rendelésünkre, kérjük, vegye figyelembe az alábbi szempontokat:

 • A választott időpont előtt minimum 24 órával jelentkezzen be a rendelésre! Ez nagymértékben megkönnyíti a rendelés szervezését.
 • Amennyiben mégsem tud megjelenni rendelésünkön, kérjük, azt legkésőbb az időpontja előtt 24 órával jelezze, lehetőleg telefonon is! Amennyiben ez nem történik meg, a tévesen fenntartott időpont más betegtől veszi el a konzultáció lehetőségét.
 • Amennyiben családtagjával, ismerősével együtt jelentkezik be a rendelésre, de mégis úgy alakul, hogy csak egyikük tud eljönni a megadott időpontban, kérjük ezt is jelezze felénk legkésőbb 24 órával előtte!
 1. Hogyan használjam az online időpont előjegyző oldalt?

 • Az online előjegyzésben a szabad időpontra kattintva (zöld színnel jelölve) megjelenik egy oldal, melyen nevének, telefonszámának, e-mail címének, a vizsgálat típusának (első vagy kontroll vizsgálat), valamint a vizsgálat céljának (pl. mellkasi fájdalom, vérnyomás beállítás, fulladásos panaszok, szapora szívdobogásérzés, stb.) megadását, továbbá egy rövid képi panelen történő ellenőrzést követően le tudja foglalni választott időpontját. A rendszer ezt követően automatikusan e-mailt küld Önnek, valamint orvosainknak is a foglalás részleteiről.
 • Fontos, hogy amennyiben ideje úgy engedi, az adott nap legelső szabad időpontját válassza ki. Bár technikailag lehetőség van későbbi időpontokra is foglalni, az előjegyzési rendszerben keletkező “lyukak” megnehezíthetik a rendelés szervezését.
 • Amennyiben mégsem alkalmas a már kiválasztott és lefoglalt időpont, úgy a rendszer által küldött automatikus e-mail üzenet alján lévő linkekre kattintva egyszerűen lemondhatja vagy módosíthatja foglalását. Ha későn (a vizsgálat előtt 1-2 nappal) derül csak ki, hogy mégsem jó az adott időpont, nagy segítséget jelent, ha a lemondását telefonon is jelzi nekünk, megkönnyítve ezzel a rendelés szervezését.
 1. Hol találom a rendelőt?

Rendelőnk Debrecen belvárosában, a Halköz téren lévő Halköz Üzletház első emeletén található. Az üzletháznak két fotocellás bejárata van, egy a Széchenyi utca, egy a Simonffy utca (Halköz tér) felől. Az üzletház alatt őrzött mélygarázs található, ahonnan a gépjárművel való behajtást és parkolást követően direkt liftközlekedéssel juthat el a rendelő szintjére (1. emelet). Amennyiben gyalog, a fotocellás főbejáratok valamelyikén érkezik az üzletházba, úgy akár lépcsőn keresztül, akár lifttel megközelítheti rendelőnket. Fontos, hogy az üzletház mindkét bejárata mellett közvetlenül magánlakásokhoz vezető oldalbejáratok is találhatóak, azonban ezeken keresztül nem tudja megközelíteni rendelőnket, így kérjük, használja az üzletházba vezető fotocellás főbejáratok valamelyikét. Végső soron a mélygarázs első szintjén lévő diszpécsernél kérhet segítséget, amennyiben nem találja a rendelőt.

 1. Hogyan jutok be a rendelőbe?

Amennyiben az esti órákban érkezik, és az üzletház fotocellás főbejáratát zárva találja, úgy kérjük, fáradjon le az üzletház alatti mélygarázs első szintjén lévő diszpécserhez, aki készséggel útba igazítja rendelőnkhöz. Ha felért az üzletház első emeletén található rendelőnk elé, kérjük, keresse a bejárati ajtó jobb oldalán lévő kaputelefonos csengőt, majd nyomja meg a gombot és várjon türelmesen. Asszisztensünk a kaputelefonon keresztül fogadja Önt, majd nevének bemondását követően kinyitja az elektromos ajtózárat. Ezt követően nincs más dolga, mint kényelembe helyeznie Magát a váróteremben, ahol rövidesen személyesen is üdvözli Önt asszisztensünk.

 1. Hol tudok parkolni a vizsgálat alatt?

Rendelőnk épületében biztosított a parkolási lehetőség őrzött mélygarázsban (parkolási díj ellenében), ahonnan liftközlekedés működik a rendelő szintjére. A gépjárművel történő behajtáskor gombnyomással nyitható a sorompó, a beléptető automata ekkor adja ki a parkolási szelvényt. Ezt kérjük, őrizze meg távozásig, mivel e szelvény nélkül nem tudja kiegyenlíteni a parkolási díjat. A vizsgálat végeztével az üzletház földszintjén a lift melletti fizető automatánál a szelvény behelyezését követően tudja befizetni a parkolási díjat.

 1. Mit hozzak magammal a vizsgálatra?

A vizsgálatra érdemes elhoznia korábbi orvosi dokumentumait, leleteit, laboreredményeit, vérnyomásnaplóját (ha van), INR-es kiskönyvét (ha van), valamint aktuális gyógyszerlistáját. Ez utóbbin kérjük, tüntesse fel gyógyszereinek nevét, dózisát és bevételüknek idejét.

2018-06-04T22:29:07+00:00